16 d’oct. 2022

Programa i inscripció XXVII Festival Juvenil de Teatre Grecollatí

 Benvolguts, Benvolgudes,

En primer lloc, aprofitem l’avinentesa per saludar-vos i agrair-vos l’interès que sempre heu manifestat envers els festivals de teatre juvenil grecollatí que hem organitzat des de l’associació. Després de dos anys molt difícils a causa de la pandèmia, vam poder reprendre l’activitat amb el festival de 2022, tot i que el dèficit acumulat i les dificultats per les quals passen moltes companyies ens va impossibilitar oferir-vos l’Aululària. Enguany ja hem programat el festival de 2023 amb un grup, Balbo, que sempre ens ha ofert bones versions. El programa és aquest

 

En segon lloc us hem de notificar dues informacions importants. D’una banda, el preu de l’entrada per alumne serà de 7,5 euros. Tornarem a lliurar els llibres de les obres, com sempre havíem fet amb l’excepció del festival passat, perquè pensem que és una eina interessant per a la nostra feina com a professors i un avantatge per al nostre alumnat. L’augment del preu de totes les despeses associades a l’activitat fa impossible de mantenir el preu anterior de sis euros.


Per una altra banda, el proper divendres dia 21 d’octubre a les 16:00 s’obren les inscripcions per al proper festival a la nostra pàgina web.


Gràcies per endavant!

Ens veiem al teatre!